:D

Gud va jag älskar solen! <3 idag ska vi bort till min kusin fika lite ute i parken!
Jag är så lycklig nu älskar mitt liv och alla runt om kring mej :D älskar er!
Jag har inte så mycke tid och skriva här längre men jag skriver lite när jag får lite tid över ;)
Midsommar blev lyckad vi tog de bara lugnt och bara myste jag och älsklingen!
vi va uppe i emmaboda! vi tackar J för den goda maten :D







8/6 -10

Blev inget cyklande för linnea idag, har varit så tråkigt väder :(
men vi gick ner och hämtade lite grejer så vi kunde göra egna choklad :) Linnéa ville göra nallar så det blev chokladnallar :D
Sen när Linnéa hade lagt sej fick jag ett sånt städ ryck så har städat i flera timmar här hemma :P dammat nästan överallt nu bara mitt sovrum kvar, sen tog jag fläkten älsklingen hjälpte till lite med att dammsuga haha men annas har han mest sagt snälla sluta nu jag blir ju dum i huvudet av allt städande ;) tänkte jag skulle ta fönstrena och ugnen i morgon!
jag får alltid mina städryck på kvällen när ungarna har lagt sej de är så skönt att gå och lägga sej sen när man är helt slut.
Får väl sluta städa för idag och titta på en skräck film och mysa med min älskling <3

Hoppas på att de blir fint väder i morgon så att hon kan cykla lite :) annas går vi nog och fiska lite!





Underbar dag!

Fullt ös hela dagen :) gick bort till katrine idag, fikade lite i parken med alla barn sen gick vi ner och fiskade lite :D slutade med att jag och älsklingen stod där själva haha dom andra gav upp :P jag fick ju den största fisken nu behöver vi ju inte prata om hur stor den va ;) haha kommer väl lite bilder i morgon måste bara fixa så att katrine skickar över dom till mej!

I morgon ska vi lägga all tid på linnéa tänkte att hon skulle lära sej hur man cyklar,
så hoppas väl på att de går bra :D

Nu ska jag lägga all min tid på min älskling så nu säger jag natti natti till alla :D








Lycklig!


Gud va jag mår bra nu mitt liv är helt underbart :) känner mej lyckligast i välden <3

Kom precis hem från underbara katrine fick me oss hennes dotter (amelia) hem idag igen hehe.. hon har varit hos oss nu i två dagar och vill inte hem igen hon, Linnéa och Theo har så mycke bus för sej :)
i morgon ska vi hitta på något kul med alla barnen tänkte vi förhoppningsvis kommer väl min andra kusin också (Daniel) det är inte ofta vi träffas och de är lite tråkigt, men han va borta hos katrine när vi kom och skulle väl vara me oss i morgon me :)
får väl se om vi kan ta lite bilder med katrines kamera i morgon som jag kan lägga upp sen, fan jag har ju ingen måste fixa en så fort som möjligt!

Jag är så glad att jag har rickard han är helt underbar med barnen :D fan man kan inte hitta bättre, är man i lekparken kan man ju sitta och dricka sitt kaffe i lugn och ro :D han är som katrine sa (Dagispappa) ;)

Man kanske ska göra ett bra slut på denna dagen och tända lite ljus och locka me sej gubben in i ett bad :D



RSS 2.0