syster :)

Igår kom min syster helena och stannade tills idag så när jag vaknade i morse så va linnéa klar för att gå till skolan har blivit lite bortskämnd nu 2 dagar i rad :) theo hade oxå fått kläder och frukost så det va inte så mycke jag behövde göra i morse. Tog mej en kopp kaffe för det hade hon oxå satt på innan jag gick upp :D så roligt när hon kommer för vi träffas inte så ofta, hon hade sin öl hund me sej oxå hahaha ;)
Nu hoppas jag inte att det tar så lång tid tills hon kommer nästa gång.

hinner inte skriva mer nu måste ta vaniljbullarna i ungnen  


Guld värd :)

Gud va skönt de va att få sova ut i dag har Alexandra (Rickards syster) sovit här och hon va så gullig att hon tog upp Linnéa i morse och skickade henne till skolan :) sen hade hon theo tills jag gick upp, jag har haft problem att sova när alla dessa tråkigheterna har varit så det va behövligt! Hon är guld värd för mej!

Senare idag ska jag på föräldramöte på Linnéas skola

Får sen vad som händer mer idag skriver nog lite oxå :)







Så nu har jag fixat en privat blogg oxå!


Lösenskyddat inlägg här

fråga mej om ni vill läsa och jag tycker att ni ska ha lösen :)




va roligt :)

Har suttit med bloggen typ hela dagen idag och det är inte lätt att veta hur man ändra saker i alla koder som är, men jag är inte riktigt nöjd än men nu går det att skriva iallafall kanske inte är så lätt att läsa när jag har den bakgrunden som jag har men jag ska försöka lösa det oxå :)

Linnéa


RSS 2.0