växjö :)

Va hos barnmorskan och allt såg bra ut :D med bebisen, dom är fortfarande på mej ang. järntabletterna. inte konstigt att man alltid är trött! Men nu ska jag äta dom morgon och kväll i en vecka sen en om dagen igen får hoppas att det hjälper!
 
Idag blir det växjö med svärmor :D ska handlas massa julklappar, dyrt men roligt :)
 
Senare idag åker linnéa till sin pappa, vet inte hur mycke hon har varit på mej om när vi ska fira henne hon fyller ju år på måndag min stora tjej :) men de hon inte vet är att vi ska fira henne på söndag när hon kommer hem igen hon kommer bli så glad när alla är här när hon kommer <3
 
 
 

sjuk :(

Min lilleman har fått feber och hostar jätte mycke :( önskar att jag kunde fått det istället det är så jobbigt att se han sån när det inte finns något man kan göra åt de.
hoppas att det inte håller i sej så länge!
 
Just nu längtar jag tills fredag då kommer nya soffan till övervåningen :D det ska bli riktigt sköna att kunna sitta uppe och tilla på film på projetorn!
 
 
 
 

:P

lösenskyddat inlägg HÄR
 
just nu håller jag på att fixa lite i bloggen så nu är det samma lösen som till denna
har ni fått lösen så lämna inte ut de!!

Trött!

Jag är sjukt trött hela tiden nu tycker jag :( vill bara att mini ska komma ut nu så man kan leva normalt igen! Lite jobbigt att inte ens kan ta på sej byxor eller vända sej om i sängen utan att få riktigt ont!
 

RSS 2.0